svētdiena, 2008. gada 29. jūnijs

Ekspozīcija

Ekspozīcija ir gaismas daudzums, kas nonāk uz fotojutīgā materiāla - digitālā sensora vai fotofilmas. Ekspozīciju sastāda ISO, slēdža ātrums un diafragma. Perfekti eksponēts attēls nav ne par tumšu, ne par gaišu. Kameras auto režīmi paši mēra ekspozīciju. Manuālie režīmi atļauj mainīt ekspozīciju kā vien vēlamies, vai arī izlabot aparāta kļūdu, ja gadienā mērītājs būs nokļūdījies.

Apskatīsim dažus piemērus. Es izgāju dārzā un sabildēju puķīti ar dažādiem parametriem, lai redzētu, kā mainās ekspozīcija:

ISO 100, 1/250, f/2.8
Šis attēls ir perfekti eksponēts, ir redzamas detaļas bildes ēnu daļās un pašās gaišākajās vietās.



ISO 100, 1/2000, f/2.8
Šis attēls ir nepietiekami sagaismots. Zieds ir vēl saskatāms, taču detaļas fonā ir pārāk tumšas, lai tajās saskatītu kaut kādu informāciju.



ISO 100, 1/8000, f/2.8
Gaisma pavisam maz ir tikusi uz sensora, tāpēc bilde iznākusi pavisam tumša. Fons ir pilnīgi melns, un ziedu var saskatīt tikai ar grūtībām.




ISO 100, 1/60, f/2.8
Attēls ir nedaudz pārgaismots. Zieda gaišākās daļas ir izdegušas pavisam baltas, un tajās nav redzamas detaļas. Uz sensora ir nonācis mazliet par daudz gaismas. Tā kā šādā bildē svarīgākais ir pats zieds, tad šī būtu liela kļūda.



ISO 100, 1/5, f/2.8
Mini trīs reizes, kas redzams bildē! Gaisma ir bijusi daudz par daudz, un gandrīz visā attēlā nav vairs palikusi informācija. Fotogrāfi šīs vietas, kuras ir pilnīgi baltas, sauc par izdedzinātām.


Ekspozīcijas noteikšanas veidi:

Atstarotās gaismas mērīšana ar kameras palīdzību
1. solis - pieejam fotografējamajam objektam pavisam tuvu klāt,
2. solis - nomērām gaismas daudzumu, iekadrējot objektu pa visu kadru,
3. solis - nospiežam Exposure Lock pogu,
4. solis - atkāpjamies un pārkadrējam pēc sākotnējās ieceres,
5. solis - uzņemam bildi.


Spotmērīšana (punkta mērīšana).
Dažās modernākās kamerās ir iebūvēts spotmetrs. Ar to var nomērīt ekspozīciju, neejot klāt objektam, tas ir īpaši labi tad, kad kontrastainas gaismas apstākļos mēs fiziski pieiet klāt nevaram.

Pelēkā karte
Foto preču veikalos ir nopērkamas īpašas 18% pelēkās kartes. Tās ir paredzētas ekspozīcijas un baltā balansa noteikšanai. Dažādas virsmas atstaro dažādu gaismas daudzumu. Pelēkā karte ir veidota tā, lai ekspozīcija tiktu nomērīta vienmērīgi un tiktu sasniegti labākie rezultāti.
Lietošana ir sekojoša:
1. solis - ieliekam karti mūsu izvēlētajā vietā tā, lai gaisma krīt uz viņu tieši tāpat kā uz objektu, ko bildēsim,
2. solis - nomērām ekspozīciju no pelēkās kartes ar spotmetru vai arī iekadrējot pa visu pelēkās kartes kadru un tad nofiksējot ekspozīciju,
3. solis - aizvācam pelēko karti,
4. solis – fotografējam.

Diemžēl šai metodei ir daži mīnusi. Pelēkās kartes ir ļoti grūti nopērkamas, un tās ir salīdzinoši arī dārgas priekš vienkārša papīra gabaliņa. Kā arī diezgan neparocīgi ir nēsāt tādu kartona gabaliņu līdz.


Krītošas gaismas mērīšana ar ārēju eksponometru.
Šis veids ir vispareizākais, kad jāmēra ekspozīcija. Profesionāla fotogrāfa somā noteikti ir līdz eksponometrs. Agrāk, bildējot uz filmām, nemaz bez eksponometra iztikt nevarēja. Šobrīd mums ir tāda privilēģija uzņemt bildi un pēc tam to aplūkot uzreiz uz LCD displeja, un noteikt, vai attēls ir okey. Šie eksponometri ir dažādi un ar dažādām funkcijām, ja esi nolēmis iegādāties sev vienu, tad iesaku pirkt tādu, kurš ir arī flašmetrs. Ar to var noteikt pareizu ekspozīciju, lietojot zibspuldzes.
Vislētākais un iesācējam labākais eksponometrs varētu būt Sekonic L-308S Flashmate. Šis modelis ir arī īpaši populārs ne tikai foto entuziastu vidū, bet arī profesionāļu. Firma Sekonic ražo arī visādas citādas vērtīgas ierīces, kuras būtu vērts apskatīt.


Ekspokorekcija
Ko darīt tad, kad man ir tikai mans fotoaparāts un viss? Tad atliek paļauties tikai uz LCD displeju kameras aizmugurē. Nobildē bildi un fiksi uzmet aci. Ja kaut kas ir par tumšu vai otrādāk - pārdedzināts, tad vajag pielietot ekspokorekciju. Kompaktkamerās šī funkcija varētu būt noslēpta diezgan pamatīgi vai arī vispār nebūt. Bet spoguļkamerās to var ļoti vienkārši paregulēt fotografēšanas brīdī. Ekspozīcijas kompensācija parasti ir apzīmēta kā lineāls, kur vidū ir nulle un uz kreiso pusi ir minusi, un uz labo - plusi. Tā kā, ja esi sarežģītas gaismas apstākļos, tad vari pieņemt lēmumu, uz kuru pusi kompensēt, jo fotoaparāts vienkārši nezina, ko Tu taisies bildēt.

33 komentāri:

  1. Pelēko, balto un pat melno karti vai to kombināciju pēcapstrādei (histogrammas punktu salikšanai) katrs var uztaisīt pats - RGB 127/127/127, RGB 255/255/255 un RGB 1/1/1. Pareiza ekspozīcija un interesants kontrasts bieži vien ir visai atšķirīgas lietas.

    AtbildētDzēst
  2. Hm, a kāpēc melnajam ne RGB 0/0/0
    un vai RGB 127/127/127 būs 18% pelēkais?

    AtbildētDzēst
  3. Paldies! man šis raksts palīdzēja izprast to it kā ikdienišķo lietu

    AtbildētDzēst
  4. Laba diena, es esmu Mason Diego, cienījamu & akreditēto privāto aizdevumu aizdevējs, kurš dod dzīves laikā iespēja aizdevumus. Mēs dodam no visa veida aizdevumu ir ļoti ātrs un vienkāršs veids, Personal Loan, automobiļa iegādes kredīts, Home Loan, studējošā kredīta, uzņēmējdarbības aizdevumu, investīciju aizdevumu, parādu konsolidācijai, un vairāk. Ir ticis noraidīts, bankām un citām finanšu iestādēm? Jums ir nepieciešams konsolidācijas iegādes kredīts vai hipotēkas kredīts? Meklēt ne vairāk, kā mēs šeit esam atnākuši, lai jūsu finansiālām problēmām pieder pagātnei. Mēs aizdevuma fondi, privātpersonas & kompānija, kam nepieciešama finanšu palīdzība 2 % apmērā. Nekādas sociālās apdrošināšanas numuru, kas nepieciešams un nav kredīta pārbaude nepieciešama, 100 % Guaranteed. Es vēlos izmantot šo vidēja jums paziņot, ka mēs padarīt ticamu un saņēmējas palīdzību, un mēs būsim priecīgi jums piedāvāt aizdevumu. Tādēļ rakstiet mums šodien: diegoloancompany@yahoo.com tagad pieteikties aizdevumam.

    AtbildētDzēst
  5. Uzmanibu !!

    Tas ir Aso ietaupijums un aizdevumu kreditešanas uznemums. ja jums ir nepieciešams kredits, lai personigo biznesu, vai jums ir nepieciešams kredits, lai nodzestu visu savu rekinu, ludzu sazinieties ar musu musu šeit e-pastu: lai iegutu vairak informacijas. Jusu informacijai, musu uznemums izsniedz aizdevumu 5% procentu likmi, ja Jums ir interese laipni noklut atpakal pie mums nekavejoties, lai sanemtu darits ar savu kredita parvedums apstiprinajuma dokuments ok.

    Sazinaties e-pasts: (finance_institute2015@outlook.com)

    Nevilcinieties piemerot.

    AIZDEVUMA AIZDEVUMU PLC

    AtbildētDzēst
  6. Sveiki, es esmu āķi, kas šobrīd dzīvo Dubajā. Es esmu atraitne ar četriem bērniem, un man bija iestrēdzis finansiālais stāvoklis 20145. gada maijā, un man vajadzēja refinansēt un maksāt rēķinus. Es mēģināju meklēt aizdevumus no dažādām aizdevumu firmām, gan privātām, gan korporatīvām, bet nekad neesmu veiksmīgs, un lielākā daļa banku samazināja manu kredītu. Bet, tā kā Dievam tas būtu, es iepazīstināju ar Dieva sievieti ar privātā aizdevuma aizdevēju, kurš devis manu aizdevumu 850 000 ASV dolāru apmērā, un šodien esmu uzņēmuma īpašnieks, un mani bērni šobrīd labi darbojas, ja jums ir jāsazinās ar jebkuru uzņēmumu lūdzu, sazinieties ar Julie Jones kundzi pa e-pastu @ (juliejonesloancompany@yahoo.com). Piezīme: Šī lapa ir tulkoja mašīntulkošanas programmatūru, klikšķiniet šeit, lai iegūtu angļu valodas versiju. viņa nezina, ka es to daru, bet tagad esmu tik laimīga, ka es nolēmu ļaut cilvēkiem vairāk uzzināt par viņu un arī es vēlos, lai Dievs viņu svētī vairāk. Jūs varat sazināties ar viņu pa viņu pa pastu. juliejonesloancompany@yahoo.com vai caur whatsAPP (+234 808 604 3817)

    AtbildētDzēst
  7. Sveiki, puiši, kā es saņēmu savu bijušo vīru ātri, Dr.Padman mīlēja pareizrakstības lietus tiešām darbojās! Mans vīrs pirms trim mēnešiem atstāja mani pie citas sievietes, un kopš tā laika mana dzīve ir piepildīta ar sāpēm un bēdām, jo ​​viņš bija mana pirmā mīlestība, ar kuru es pavadīju visu savu dzīvi. Mans draugs man teica, ka viņš redzēja dažus pareizrakstības runātāja, kura nosaukums ir Dr.Padman, liecības, ka viņš dažu dienu laikā var atgriezt mīļāko, es to iesmējos un sacīju, ka mani neinteresē, bet tāpēc, ka mans draugs mani mīlēja, viņa konsultējās ar lielo priesteri manā vārdā un ar lielāko pārsteigumu pēc 11 stundām vēlāk mans vīrs man pirmo reizi piezvanīja pēc trim mēnešiem, ka viņš man pietrūkst un ka viņam ir tik žēl par katru lietu, kuru viņš man lika pārdzīvot.Viņš ieradās atpakaļ pie manis, un tagad mēs esam laimīgi kopā. Es joprojām tam nespēju noticēt, jo tas ir ļoti neticami. Paldies Dr.Padman, ka atvedat manu mīļāko un arī manu jauko draugu, kurš iejaucās manā vārdā, jebkuram, kam varētu būt nepieciešama šī lieliskā Dr palīdzība, šeit ir e-pasta adrese: padmanlovespell@yahoo.com,
    varat arī viņam piezvanīt vai pievienot viņu vietnē Whats-app: 2348053823815,

    AtbildētDzēst
  8. Uzmanību ikvienam, ko es vēlos jūs visiem ieteikt uzticamam un sirsnīgam aizdevējam, es saņēmu savu aizdevumu no Rico, pēc tik daudziem mēģinājumiem saņemt aizdevumu Rico ieradās manā glābšanā, viņš man piedāvāja aizdevumu, un patiesi aizdevums tika apstiprināts un pārskaitīts uz manu kontu 48 stundu laikā. Tāpēc es vēlos izmantot šo informācijas nesēju, lai konsultētu ikvienu, kurš vēlas saņemt aizdevumu, lai sazinātos ar Rico kungu no ExxonMobil Funding Inc. Viņi ir labākā kreditēšanas firma, par kādu jūs varat iedomāties, un viņi ir patiesi uzticami. Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar viņiem šodien, izmantojot e-pastu: exxonmobil191@outlook.com, un paldies man vēlāk.

    AtbildētDzēst
  9. Es gribu ieteica Dr. ade kā labāko burvestību ritentiņš no Āfrikas, viņš ir labs un guanīna cilvēks, kurš palīdzēja man, man nāca pāri viņa liecības tiešsaistē un kā viņš palīdz cilvēkiem atvest savu mīļāko, sākumā es domāju, ka viņš bija viens no tiem scammer bet es decried izmēģināt, bet uz manu vislielāko pārsteigumu viņš labu darbu un mana mīlestība ir atpakaļ uz mani, kas dzīvo kopā kā viens. tas viss bija tāpēc, ka Dr ADE, jūs varat sazināties ar viņu šodien un saņemt savu problēmu atrisināta. Call/Whatsapp + 27740386124 vai e-pastu viņam: aoba5019@gmail.com.  

    AtbildētDzēst
  10. Sveiki visiem, mani ir samelojuši tik daudzi uzņēmumi, kuri apgalvoja, ka ir īstie aizdevēji, taču visi mani centieni ir bijuši veltīgi, es esmu zaudējis vairāk nekā 3500 eiro viltus aizdevējiem, kuriem apgalvo, ka nav tādi, kādi viņi ir. Līdz brīdim, kad mans draugs iepazīstināja mani ar pareizo aizdevēju, ar kuru es sazinājos, un es veiksmīgi saņēmu no viņiem aizdevumu tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu, nebaidoties sazināties ar viņiem pa e -pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst
  11. Es dalos šajā liecībā partneriem, kuri cieš viņu attiecībās, jo pastāv ilgstošs risinājums. Mans vīrs atstāja mani un mūsu četrus bērnus uz citu sievieti uz diviem gadiem. Es centos būt stiprs tikai saviem bērniem, bet es nevarēju savaldīt sāpes, kas moka manu sirdi. Es biju ievainots un apjucis. Man bija vajadzīga palīdzība, tāpēc es veicu izpēti internetā un atradu vietni, kur ieraudzīju, ka DR WALE ir pareizrakstības ritentiņš, kurš dažu stundu laikā var palīdzēt atgūt daudzus mīļotājus. Es ar viņu sazinājos, un viņš veica īpašu lūgšanu un burvestības es. Man par pārsteigumu, pēc dažām dienām mans vīrs atgriezās mājās. Tā mēs atkal apvienojāmies, un ģimenē valdīja daudz mīlestības, prieka un miera. Jūs varat arī sazināties ar DR WALE, spēcīgu pareizrakstības meklētāju, lai meklētu risinājumus. WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 VAI e -pasts: drwalespellhome@gmail.com

    AtbildētDzēst
  12. Labdien, Vai jums ir nepatikšanas jūsu biznesā, Laulība, Vai jums ir kādi veselības izaicinājumi, kas šķiet neiespējami? Es biju tāds pats kā tu, kurš bija ļoti apjucis par dzīvi, bet šeit mani svin, mana laulība un bizness ir veiksmīgs, un mana veselība ir labā stāvoklī. Nav nekā tāda, ko es darītu, ka neklājas labi. Sazinieties ar DR WALE, viņam ir risinājums visām garīgajām un medicīniskajām problēmām. Viņš var izārstēt jūs no jebkuras slimības un salauzt jebkuru burvestību.
    Sazinieties ar garīgumu, sniedzot tālāk norādīto informāciju: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 VAI
    E-pasts: drwalespellhome@gmail.com

    AtbildētDzēst
  13. Es esmu Zara Landeka un ar savu puisi ir attiecības jau 2 gadus un mēs plānojām drīz apprecēties un pēkšņi viņš mani pameta citas meitenes dēļ, es ļoti mīlu šo puisi un nekad nevaru iedomāties savu dzīvi bez viņa . Es arī centos visu iespējamo, lai viņu atgūtu, taču visas manas pūles, lai viņu atgrieztu savā dzīvē, neizdevās. Tieši šajā uzticīgajā dienā es saskāros ar dažiem komentāriem vietnē par šo lielisko burvestību Dr Isikolo, tāpēc daudzi cilvēki apgalvoja, ka viņš palīdz viņiem atjaunot attiecības un atgriezt viņu bijušo, man bija jāsazinās ar viņu, jo viņš bija mana pēdējā cerība. Es sazinājos ar viņu caur viņa e-pastu un pateicu visu, kas ir jādara, ko es arī darīju, un viņš man apliecināja, ka pēc 2 dienām mans draugs atstās otru meiteni un atgriezīsies pie manis, un tas bija ļoti lieliski. pārsteigums, redzot, ka mans draugs atgriežas pie manis pēc divām dienām. Esmu tik ļoti priecīga šodien, ka viņš atgriezās pie manis, un es to panācu ar Dr Isikolo palīdzību, un es iesaku, ja arī jums ir nepieciešama viņa palīdzība, nosūtiet viņam e-pastu tieši.
    E-pasts: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348133261196

    AtbildētDzēst
  14. Mani sauc Antonela Lasse, un es esmu šeit, lai sniegtu liecību par to, kā šis spēcīgais burvestības līdzeklis DR ISIKOLO palīdzēja man sakārtot manas attiecības. Man sāpēja sirds, kad mana līgava man teica, ka vairs nav ieinteresēta mani precēt, jo viņam ir romāns ar otru sievieti, kurā viņš strādā. Es katru dienu raudāju un šņukstēju, līdz kļuva tik slikti, ka vērsos pēc palīdzības pie interneta, tas bija, kad izlasīju atsauksmi par DR ISIKOLO lielisko darbu, tad sazinājos ar viņu, lai palīdzētu atgūt savu mīļāko, viņš palīdzēja. es izdarīju spēcīgu (samierināšanās mīlestības burvestību), un man par lielāko pārsteigumu pēc 48 stundu ilgas mīlestības burvestības mans līgavainis nometās ceļos un lūdza, lai es viņam piedodu. Mēs tagad esam laimīgi precējušies, un viss paldies jāsaka DR ISIKOLO Wonders par palīdzību. Saglabājiet manas attiecības, varat sazināties ar DR ISIKOLO, izmantojot viņa e-pasta adresi: isikolosolutionhome@gmail.com Varat arī viņam lietot WhatsApp pa tālruni +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  15. Iedomājieties, ka vienā naktī kļūstat ļoti bagāts. Būt vairāku miljonu eiro loterijas uzvarētājam noteikti būs notikums, kas mainīs dzīvi gandrīz katram loterijas uzvarētājam. Mani sauc Džo Makess, un es laimēju 1 800 000 eiro ar laimīgajiem skaitļiem, ko DR ISIKOLO man iedeva par uzvaru. Es zinu, ka daudzi cilvēki brīnīsies, kā es uzvarēju loterijā. Vai jūs man noticētu, ja es jums pateiktu, ka es to darīju ar burvestību? Es satiku šo slaveno burvestību, kas pazīstama kā DR ISIKOLO, un viņš bija tas, kurš to izdarīja manā vietā. Lai arī cik šokējoši man tas bija, mans slavenais komentārs presei bija "Es iešu un paslēpšos savā gultā." Es nekad neticēju, ka DR ISIKOLO patiešām vienas nakts laikā padarīja mani bagātu. Ja vēlaties iegūt iespēju laimēt un kļūt ļoti turīgam tāpat kā man, sazinieties ar ārstu Isikolo pa e-pastu: isikolosolutionhome@gmail.com vai WhatsApp pa tālruni +2348133261196, un jums veiksies. Paldies, ka lasāt, un ceru, ka tiksimies augšpusē.

    AtbildētDzēst
  16. Kad es atradu Dr Ilekhojie, man bija ļoti nepieciešams atgriezt savu bijušo mīļāko. Viņš mani pameta citas sievietes dēļ. Tas notika tik ātri, un man nebija nekādas teikšanas par situāciju. Viņš mani vienkārši pameta pēc 3 gadiem bez paskaidrojumiem. Es sazinājos ar Dr Ilekhojie, un viņš man pastāstīja, kas man jādara, lai viņš varētu man palīdzēt, un es darīju to, ko viņš man lika, pēc tam, kad es nodrošināju to, ko viņš gribēja, viņš veica izlīguma rituālu, lai palīdzētu mums atgriezties kopā. Neilgi pēc tam, kad viņš izpildīja savu rituālu, mans draugs atkal sāka man rakstīt īsziņas un jutās šausmīgi par to, ko viņš tikko man pārdzīvoja. Viņš teica, ka esmu viņa dzīvē vissvarīgākā persona, un viņš to tagad zina. Mēs pārvācāmies dzīvot kopā, un viņš bija atvērtāks man nekā iepriekš, un viņš sāka pavadīt vairāk laika ar mani nekā iepriekš. Kopš Dr Ilekhojie man palīdzēja, mans partneris ir ļoti stabils, uzticīgs un man tuvāks nekā iepriekš. Es ļoti iesaku Dr Ilekhojie ikvienam, kam nepieciešama palīdzība. Šeit viņa e-pasta adrese; gethelp05@gmail.com WhatsApp numurs: +2348147400259

    AtbildētDzēst
  17. Man šobrīd nav daudz ko teikt, nevis pateikt paldies Dr Ilekhojie par mani un manu ģimeni izglābšanu no nabadzības. Man patīk spēlēt loteriju, bet liela laimesta man vienmēr ir problēma. Es nekad neaizmirsīšu dienu, kad sazinājos ar Dr Ilekhojie, kura loterijas burvestība padarīja mani par 880 000 000 tūkstoš dolāru laimestu, tikai iedodot man drošus laimesta skaitļus 3 dienu laikā, lai spēlētu loteriju pēc tam, kad viņš man bija sagatavojis loterijas burvestību. Mans finansiālais stāvoklis ir mainījies uz visiem laikiem, un pēc 5 loterijas spēlēšanas gadiem esmu sācis dzīvot savu sapņu dzīvi. Paldies, Dr Ilekhojie, ka esmu ļoti pateicīgs par visu, ko esat darījis manis un manas ģimenes labā. Lai iegūtu plašāku informāciju par Dr Ilekhojie, varat viņam piezvanīt vai nosūtīt ziņojumu, izmantojot WhatsApp ar +2348147400259 vai e-pastu: gethelp05@gmail.com

    AtbildētDzēst
  18. Es izlasīju dažas Dr Isikolo liecības par mīlestības burvestībām par to, kā viņš 48 stundu laikā ir palīdzējis daudziem cilvēkiem atgūt bijušos mīļākos. Sirsnīgi es tikai domāju, vai tas ir patiesi un vai šis vīrietis patiešām varētu palīdzēt atgūt manu mīļāko, kuru es tik ļoti mīlu. Nolēmu ar viņu sazināties, jo ļoti mīlu savu puisi un esam šķirti jau pāris mēnešus, man viņa tik ļoti pietrūka. Esmu mēģinājis visus citus līdzekļus, lai viņu atgūtu, bet tas nav izdevies. Es sazinājos ar Dr Isikolo, un viņš man teica, ka mans bijušais atgriezīsies pie manis nākamo 48 stundu laikā, tiklīdz es ievērošu procedūras par to, kā viss tiek darīts. Dr Isikolo viņu atlaida, lai es zinātu, cik ļoti es viņu mīlu un gribēju. Un atvēra acis, lai iedomāties, cik daudz mums ir kopā. Mans bijušais tagad atkal ir atgriezies pie manis. Šobrīd rakstot šo liecību, es esmu vislaimīgākā meitene uz zemes, un es un mans draugs dzīvojam laimīgu dzīvi, un mūsu mīlestība tagad ir stiprāka nekā jebkad agrāk. sazinieties ar viņu, un viņš jūs nepievils. arī. Viņa e-pasts: isikolosolutionhome@gmail.com Varat arī viņam lietot WhatsApp pa tālruni +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  19. Es esmu Laura Rayan, un jūs pārsteigsit, uzzinot, ka viss, ko tik daudzi cilvēki ir liecinājuši par DR ISIKOLO, ir tikai patiesība. Mans vīrs pameta mani un manus bērnus, jo mums bija tik daudz kautiņu un strīdu. Viņa cilvēki arī bija pret manu laulību ar viņu. Es viņu tik ļoti mīlēju un ļoti cerēju, ka mēs kopā veidosim gaišu nākotni. Es gaidīju 6 mēnešus, un viņš nekad neatgriezās pie manis. Tāpēc man bija jāsazinās ar DR ISIKOLO, kurš darīja visu, lai mūs atkal apvienotu un atjaunotu mīlestību un laimi, ar kādu mēs kādreiz dalījāmies. Viņš atgriezās mājās pie mums pēc 48 stundām, kā man apliecināja DR ISIKOLO. Arī jūs varat saņemt šo lielisko palīdzību un dzīvot tā, lai būtu viņam pateicīgs, jo viņš nekad nevienu nepieviļ. sazinieties ar viņu pa e-pastu: isikolosolutionhome@gmail.com Varat arī viņam lietot WhatsApp pa tālruni +234-8133261196.

    AtbildētDzēst
  20. Es nekad nezināju, ka man ir liela iespēja atgūt savu vīrieti, līdz es satiku DR ISIKOLO. man bija ļoti grūti, kad mans draugs mani pameta citas dāmas dēļ. Es biju sagrauts un nevarēju atgūties. Viņa draugi un ģimene darīja visu iespējamo, lai mūs atkal apvienotu, taču tas izrādījās neveiksmīgi. Dažus mēnešus es biju viena un nevarēju redzēt sevi mīlam citu. Tāpēc man bija jāmeklē palīdzība pie DR ISIKOLO, kurš man deva privilēģijas, lai nodrošinātu, ka manas sirds vēlmes tiek izpildītas. Viņš mūs atkal apvienoja, mīlestība un laime tika atjaunota, un mēs atkal esam brīnišķīgi kopā. Viņa vārdi ir viņam saistoši, un viņš nekad nepieviļ, kad sola 48 stundas, lai sasniegtu rezultātu, kas mani pārsteidza, kad atklājās mans rezultāts. Nesteidzieties meklēt palīdzību citur. Sazinieties ar viņu tagad. Viņa e-pasts: isikolosolutionhome@gmail.com vai rakstiet viņam, izmantojot WhatsApp: +234-8133261196.

    AtbildētDzēst
  21. Šobrīd es vēlos, lai Dievs turpinātu svētīt Dr Ibinobu par viņa labajiem darbiem to cilvēku dzīvē, kuriem ir salauztas sirds. Mani sauc Maikls Debruins, un es esmu no Vācijas, ir pagājis kāds laiciņš, kopš manas mīļotās attieksmes mainījās no tāda gādīga tipa, kāda viņa man ir bijusi, bet vēlāk izrādījās, ka viņa nemaz nav gādīga. Bet pēc neilga laika es vēlāk atklāju, ka manam mīļotajam ir romāns ar kādu citu, un pēc tam man teica, ka pēc visa, ko mēs piedzīvojām, es viņai neesmu vajadzīga. Kādu dienu draugs man pastāstīja par burvestību, ka ar burvestību Es atgūšu savu sievieti, es paņēmu viņa mobilā tālruņa numuru, pēc tam piezvanīju viņam un arī whatsApp viņam, uz ko viņš man atbildēja, un es ziedoju dažus upurus burvestības vadītājam, un viņš man nopirka preces, ko izmantoja upurēšanai un vēlāk man piezvanīja. ka pirms 48 stundām mana mīlestība atgriezīsies pie manis un tagad mēs esam viens otrā iemīlējušies vairāk nekā jebkad agrāk. jūs varat sazināties ar viņu vietnē WhatsApp +2348085240869, E-pasts: dromionoba12@gmail.com.. Mans mīļākais atgriezās un izšķīrās ar otru puisi, ar kuru viņai bija attiecības... Paldies Dr Ibinoba

    AtbildētDzēst
  22. Sveiki visiem šeit esošajiem! Esmu šeit, lai dalītos ar mani notikušajā negaidītajā brīnumā.
    Mani sauc Katrīna yoshika
    Es apprecējos vairāk nekā 11 gadus un man ir divi bērni. ar mums viss gāja labi, un mēs vienmēr esam priecīgi. līdz kādu dienu mans vīrs sāka uzvesties tā, kā es nevarēju saprast, mani ļoti mulsināja tas, kā viņš izturas pret mani un bērniem. vēlāk tajā mēnesī viņš vairs nenāca mājās un viņš man piezvanīja, ka vēlas šķirties, es viņam jautāju, ko es esmu izdarījis nepareizi, lai nopelnītu to no viņa, viss, ko viņš teica, ir tas, ka vēlas šķirties, ka viņš mani ienīst un nē. gribu redzēt mani atkal savā dzīvē, es biju dusmīga un arī neapmierināta nezinu ko darīt, šķiršanās dēļ slimoju vairāk kā 2 nedēļas. Es viņu ļoti mīlu, viņš bija viss man un maniem 2 bērniem.
    Es pastāstīju savai māsai, kas notiek manā mājā, un viņa man teica, lai sazinieties ar burvestību, es nekad neticu šai lietas apburšanai. Es tikai gribu pamēģināt, vai no tā kaut kas iznāks, māsa man iedeva pareizrakstības rīka e-pasta adresi un WhatsApp tālruņa numuru
    Es sazinājos ar vīrieti par vīra atgriešanu man, viņi man teica, ka manu vīru ir paņēmusi cita sieviete ar burvju vūdu, sieviete manam vīram uzlika vudu burvestību, tāpēc viņš mani ienīst un arī vēlas mūs šķirties. tad viņi man teica, ka vienīgais veids, kā atgūt manu vīru, ir iznīcināt burvju vudu un izlīgt mīlas burvestību, lai mans vīrs atgrieztos un liktu viņam atgriezties pie manis un bērniem.
    Es biju priecīgs, kad to visu dzirdu
    viņi lika burvestību un pēc 1 nedēļas man piezvanīja mans vīrs un teica, ka lai es viņam piedodu, viņš sāka atvainoties pa telefonu un teica, ka joprojām dzīvo ar mani, ka viņš nezina, kas ar viņu notiek, tāpēc viņš mani pameta.
    es un mana ģimene šodien atkal esam laimīgi. pateicoties šim spēcīgajam vīrietim un manai māsai, kas mani iedrošina, es šodien nebūtu nekas, ja ne jūsu lieliskā burvestība. Es vēlos, lai jūs visi mani draugi, kuri pārdzīvo visu šāda veida mīlestības problēmu, lai atgūtu savu vīru, sievu vai bijušo draugu un draudzeni, lai sazinātos ar baba AGBOYA, un es iesaku visiem vīriešiem izvairīties no ļaunām sievietēm, kuras meklē skaista ģimene, ko iznīcināt
    ja jums nepieciešama viņa palīdzība, varat sazināties ar viņu, izmantojot viņa privāto pastu: agboyasolutionhome@gmail.com un WhatsApp numurs ir +2348112714824

    AtbildētDzēst
  23. STEIDZAMS UN EFEKTĪVS MĪLESTĪBAS RAKSTU RAKSTS, LAI PALĪDZĒTU ĻOTI ĀTRI ATGŪT BIJUŠO MĪLĒTĀJU WHATSAPP: +2347054019402
    Es vēlos pateikt paldies DR WALE par labo lietu, ko viņš ir izdarījis manā labā, lai gan neesmu pārliecināts, vai šis ir labākais forums, lai parādītu manu prieku un laimi par to, ko viņš ir izdarījis manā labā, bet es nevaru noslēpt laimi un mans prieks, tāpēc man ir jādalās tajā ar cilvēkiem, mana laulība izjuka pirms aptuveni gadiem, un es centos visu, kas bija manos spēkos, bet bez rezultātiem. Es redzēju ziņu un atsauksmi par labajām lietām, ko DR WALE ir darījis, tāpēc nolēmu to izmēģināt. lai gan viņš vienmēr ir aizņemts vīrietis, bet kad viņš atbildēja uz manu WhatsApp, viņš man deva nedēļas, lai mana laulība tiktu atjaunota, tāpat kā viņš teica, ka mana laulība ir atjaunota kopš tā laika es esmu laimīgs un dzīvoju laimīgi, esmu tik pateicīgs DR WALE . jūs vienmēr varat WhatsApp/Viber: +2347054019402 VAI E-pasts: drwalespellhome@gmail.com

    AtbildētDzēst
  24. Mani sauc Nadija Drozdova. Pēc četru gadu attiecībām ar savu vīrieti viņš ar mani izšķīrās. Es darīju visu iespējamo, lai viņu atgrieztu, bet viss bija veltīgi. Es tik ļoti gribēju viņu atpakaļ mīlestības dēļ, kas man ir pret viņu, un es viņam lūdzu visu, es solīju, bet viņš atteicās. Es sazinājos ar burvestību DR ISIKOLO, kas varētu man palīdzēt burvestību, lai viņu atgrieztu, bet es esmu tāds tips, kas nekad neticēja burvestībai, man nebija citas izvēles kā to izmēģināt, es nosūtīju burvestību, un viņš man teica, ka tas ir nav problēmu, ka viss būs kārtībā pirms divām dienām un ka mans bijušais atgriezīsies pie manis pirms trim dienām. viņš izteica burvestību un pārsteidzošā kārtā trešajā dienā tas bija ap pulksten 16.00. Mans bijušais man piezvanīja, un mēs atrisinājām domstarpības, un tagad esam laimīgi kopā. Ikvienam var būt nepieciešama pareizrakstības vadītāja palīdzība, viņa e-pasts: isikolosolutionhome@gmail.com vai viņa WhatsApp/Viber pa tālruni: +2348133261196

    AtbildētDzēst
  25. PALDIES DR ISIKOLO (https://isikolotemple.com), kas NĀC MANĀ GLĀBJĀ MANĀS Ļaunākajās mirkļos.
    Mans vīrs un es pēdējos 6 mēnešus esam cīnījušies ar laulības problēmām, un es maz nezināju, ka mūsu jebkad radušos problēmu pamatā ir ģimene. Problēmas saasinājās, un viņš galu galā pārcēlās no mājas. Es biju viena ar savu meitu un dzīve bija nožēlojama bez viņa man blakus. Es darīju visu iespējamo, lai izbeigtu problēmas, bet bez rezultātiem. Tāpēc man bija jāmeklē palīdzība, kā rezultātā es sazinājos ar DR ISIKOLO. Tāpat kā es vienmēr esmu vēlējies, viņš dzirdēja manu saucienu un nāca man palīgā. Viņš atrisināja problēmas, kas mums bija, un mēs ar vīru atgriezāmies kopā, un mani joprojām pārsteidz, kad 2 dienu laikā saņemu rezultātu, kā viņš solīja. Ja jums ir problēmas ar savu partneri, sazinieties ar viņu tūlīt, un viņš arī jūs nepievils, jo ir uzticams un uzticams. Jūs varat izlasīt atsauksmes un sazināties ar viņu viņa vietnē vai e-pastu viņam: isikolosolutionhome@gmail.com vai īsziņu, izmantojot WhatsApp: +2348133261196

    AtbildētDzēst
  26. Mans vīrs atstāja mani un manu dēlu un nekad neatgriezās, kamēr neiejaucās DR ISIKOLO. Mans stāsts neatšķiras no citiem, kuri veltījuši laiku, lai dalītos ar informāciju par viņu pasaulei. Man ar vīru bija laulības problēmas, kuru dēļ viņš mani pameta un devās uz citu pilsētu. Kādā brīdī es biju nomākts un saņēmu palīdzību no nekurienes, līdz sazinājos ar Dr Isikolo, kurš man palīdzēja. Viņš atjaunoja mīlestību un saikni starp mani un manu partneri, un es viņu atguvu pēc 2 dienām, kā viņš solīja. Tāpat kā visi citi, kas runā par viņu, es esmu šeit, lai pastāstītu par viņu labu un pateiktos viņam par to, ka viņš atkal ienesa manā dzīvē prieku. Viņš neizdosies, ja mēģināsi viņam palīdzēt arī tev. Vienkārši rakstiet viņam, izmantojot WhatsApp: +2348133261196 vai e-pastu, izmantojot: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtbildētDzēst
  27. Lieliskas iespējas atgriezt savu vīrieti pie jums un jūsu bērniem ar DR ISIKOLO palīdzību.
    Mans vīrs atstāja mani un mūsu 2 bērnus uz apmēram 3 mēnešiem. Es pārdzīvoju daudz sāpju. Es mēģināju visu iespējamo, lai viņš atgrieztos pie manis un pie bērniem, bet nekas neizdevās. Tas man patiešām bija saspringts periods, jo es nekad negribēju piedzīvot sirds sāpes. Man lika sazināties ar mīlas burvestības ārstu, lai man palīdzētu, ko es arī izdarīju, man paveicās, ka saņēmu DR ISIKOLO kontaktpersonu, kas varēja man palīdzēt, es sazinājos ar viņu un viņam visu izskaidroju un ievēroju viņa procedūras, un viņš izdarīja mīlestības atkalapvienošanās burvestība, kas 2 dienu laikā atgrieza manu vīru pie manis un viņa bērniem. liels paldies DR ISIKOLO. Es ļoti novērtēju to, ko jūs manā labā esat izdarījuši. Šeit ir viņa kontaktpersona, ja jums tas var būt nepieciešams, risinot savas attiecību problēmas, rakstiet uz e-pastu: isikolosolutionhome@gmail.com vai rakstiet viņam caur WhatsApp/Viber uz +2348133261196

    AtbildētDzēst
  28. Esmu ļoti priecīgs būt šeit šodien, lai pastāstītu pasaulei, kā man palīdzēja izcilais ārsts Okpa, kurš nāca man palīgā, lai glābtu manu laulību pēc tam, kad mans vīrs nolēma pamest mani un mūsu bērnus. Es nekad nezināju, ka varu atgriezt savu vīru savā dzīvē, līdz ārsts okpa ieradās man palīdzēt un 24 stundu laikā atgrieza manu vīru ar savu spēcīgo burvestību. Es nekad nezināju, ka pastāv šādas spējas, līdz man tas palīdzēja. Šodien esmu laimīga sieva, un mans vīrs dzīvo laimīgi ar Dr Okpa palīdzību. Tāpēc es ieteiktu jums sazināties ar Dr Okpa, lai saņemtu pateicību, un, ja jums ir nepieciešama palīdzība, šī ir arī viņa kontaktpersona: zvaniet un whatsapp viņam pa +27653527813 vai e-pastu: okpatempleofsolution@gmail.com

    Mani sauc Mila, esmu no Nīderlandes.

    AtbildētDzēst
  29. Esmu ļoti pārsteigts par DR ISIKOLO darbiem. Tas patiešām notiek ar mani. Man ir mans bijušais vīrs. Mani sauc Ivana Klimešova, un es šodien esmu ļoti priecīga, ka varu rakstīt par savu palīgu, kurš lūdza par mani par manām attiecībām. Dievs patiešām izmantoja šo cilvēku, lai palīdzētu manā situācijā. Pirms pieciem mēnešiem man un manam vīram bija milzīgs strīds, kas noveda pie mūsu šķiršanās. Tā bija elle man un manam dēlam, ka mums bija jāpārvācas uz citu pilsētu. Es kļuvu par vientuļo vecāku. Es satiku Dr Isikolo tikai apmēram pirms mēneša, kad es viņam pastāstīju par savu situāciju, un viņš teica, lai es par to neuztraucos. Divu dienu laikā pie manis atgriezās mans bijušais vīrs. Tas notika otrdienas rītā, kad saņēmu zvanu no mājām (maniem vecākiem), ka viņš mani meklē. Es pieņēmu viņu nākt pie manis un atvainojos man, nometoties ceļos mūsu dēla priekšā. Es uzreiz sapratu, ka šis vīrietis man ir palīdzējis. Esmu ļoti laimīga sieviete ar visu, kas noticis manā dzīvē. Ja vēlaties sazināties ar burvestību, viņa e-pasts ir: isikolosolutionhome@gmail.com, kā arī varat viņam nosūtīt Whatsapp pa tālruni +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  30. Mani sauc Susana Štālmeistars. Kad mans vīrietis mani pameta, es biju traumēta un salauzta sirds, un mēnešiem ilgi nevarēju sevi saņemt. Es darīju visu iespējamo, lai viņu atgūtu, bet bez rezultātiem. Es devos uz citu pilsētu, cerot, ka varēšu sākt visu no jauna. Es sazinājos ar citu vīrieti, ar kuru es centos būt kopā, bet tas neizdevās, jo es nevarēju viņu mīlēt. Es zināju, ka joprojām mīlu un vēlējos, lai mans vīrietis man atgriežas. Tāpēc es sāku meklēt palīdzību, un tad es atradu DR ISIKOLO no dažādiem viedokļiem, par kuriem es lasīju par viņu. Mēs runājām, un es viņam liku saprast visu, kas man bija jāzina, un es viņam ticēju un ievēroju procedūras. Viņš strādāja pie manis un atjaunoja mīlestību un saikni starp mani un manu vīrieti, un tikai pēc 48 stundām, kā viņš solīja, mans vīrietis mani meklēja, mēs sākām runāt, un viņš nonāca, lai redzētu, kur es esmu, un mēs izdomājām lietas un kļuva atkal laimīgi kopā. DR ISIKOLO ir uzticams, un viņš var arī jums palīdzēt, ja jūs par kaut ko sazināties ar viņu. Vienkārši rakstiet viņam, izmantojot WhatsApp/Viber: +2348133261196, vai e-pastu, izmantojot: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtbildētDzēst
  31. Paldies doktoram Okpam, ka viņš 24 stundu laikā ar saviem lielajiem spēkiem atgrieza manu mīļāko, un es esmu laimīgs, ka mans mīļākais atkal ir manās rokās pēc tam, kad viņš mani pameta uz 3 gadiem. Priecājos, ka es viņu atkal esmu savā dzīvē, jo es viņu tik ļoti mīlu. Es patiesi novērtēju Dr Okpa palīdzību, un ikvienam, kam nepieciešama palīdzība, ir jāsazinās ar Dr Okpa pa: okpatempleofsolution@gmail.com vai mobilo tālruni: +27653527813.

    vietne: https://okpatempleofsoluti.wixsite.com/my-site-1

    Vārds Luciana.

    AtbildētDzēst
  32. Es apprecējos ar savu skolas draugu, mums abiem ir divi kopīgi bērni. mēs dzīvojām labi tikai tad, kad viņa pamāte ieradās pie mums ciemos. pēc nedēļas, kad viņa aizgāja, mans vīrs sāka izturēties pret mani smieklīgi. Es biju šokēts un pārsteigts, jo es nekad nezināju, ko es izdarīju nepareizi. viņš man teica, ka pārtrauks mūsu laulību un ņems līdzi arī bērnus. jo es zināju, ka mans vīrs nav tāds vīrietis ar sliktu sirdi, man vienkārši vajadzēja laikus meklēt risinājumu. tā es saskāros, DR VELS redzēja daudz labu liecību par viņu. tāpēc es sazinājos ar viņu un izstāstīju visu, kas ar mani notiek. DR VELS man teica, ka viņš sagatavos man burvestību, un viņš lūdza man paņemt dažas preces, par kurām es samaksāju. pēc tam, kad viņš mani apburja, viņš izrādījās, ka aiz visa, kas notiek mūsu laulībā, stāv mans vīrs pamāte. viņa izdarīja burvestību pārāk atdalīja es un manu vīru, manam vīram pamātei tagad ir kauns. viss, pateicoties DR WALE, kurš ieradās īstajā laikā, lai palīdzētu man izkļūt no šīs nekārtības. DR VELS ir gudrs cilvēks. arī jūs varat sazināties ar viņu, un viņš atgriezīs jūsu laimi. WhatsApp/Viber +2347054019402 VAI drwalespellhome@gmail.com

    AtbildētDzēst
  33. Es vēlētos jūs visus ieteikt uzticamam un patiesam privātā aizdevuma aizdevējam, kurš apstiprināja manu aizdevumu tikai dažu stundu laikā pēc tik daudziem neveiksmīgiem mēģinājumiem saņemt aizdevumu, es biju pārsteigts un priecīgs, ka privātais aizdevējs mani izglāba un piedāvāja aizdevums ar 2% procentu likmi, sazinieties ar viņu tagad, ja jums ir nepieciešams steidzams aizdevums E-pasts: christywalton355@gmail.com

    AtbildētDzēst