trešdiena, 2008. gada 30. jūlijs

Diafragma


Diafragma ir caurums, ko veido dzelzs plāksnītes objektīvā. Tās ir atbildīgas par to, cik daudz gaismas tiek laists cauri objektīvam. Diafragmas iedaļas sauc par soļiem. To pieraksta šādi, piem., f/5.6. Jo mazāks F skaitlis, jo lielāks caurumiņš objektīvā, un vairāk gaismas nokļūst uz sensora. Diafragma objektīvā pastāvīgi stāv pilnīgi atvērta līdz maksimumam, tādēļ, lai būtu iespējams vieglāk skatīties skatu meklētājā un tas nebūtu galīgi tumšs. Tikai uzņemšanas brīdī diafragma aizveras nepieciešamajā daudzumā.
Parasti uz objektīviem raksta diafragmas maksimālo iespējamo atvērumu. Fotogrāfu aprindās īpaši ir cieņā "gaišie" jeb "ātrie" objektīvi tādēļ, ka tā diafragmu var atvērt ļoti platu un sliktas gaismas apstākļos var labāk fotografēt. Par "gaišo" objektīvu parasti sauc tādu, kura maksimālais atvērums ir vismaz f/2.8.
Zoom objektīviem dažreiz ir divas maksimālās diafragmas. Piem., Canon EF 18-55mm f/3.5-5.6. Tas nozīmē, ka diafragma staigā atkarībā no zoomēšanas pakāpes. Uz 18mm atzīmes objektīva diafragma būs f/3.5, bet zoomējot tuvāk tā pieaugs, un pie 55mm tā jau būs f/5.6.
Piem., Canon EF 24-70mm f/2.8 L ir tikai viena nemainīga diafragma, kura nemainās no tālummaiņas pakāpes.

Diafragma cilvēka organismā.
Acu Zīlītes! Tāpat kā fotoaparāta objektīvam, tā arī mums ir sava diafragma acīs. Acs ir objektīvs, bet zīlīte ir diafragma. Tā pilda tieši tādu pašu funkciju kā fotoaparātā. Pieej pie spoguļa un pamēģini sev paspīdināt nedaudz gaismu acīs, tad Tu redzēsi kad nekavējoties zīlīte aizveras. Bet, kad paliek atkal ļoti tumšs, zīlīte atveras. Tagad Tu zini, kā strādā diafragma.

Asuma dziļums
Diafragma ir arī par vēl vienu lietu atbildīga, un tas ir asuma dziļums. Angliski to sauc par "dept of field". Jo mazāks diafragmas skaitlis, jo mazāks asuma dziļums. Praktiski runājot, tas nozīmē, ka viss būs ass tikai tanī vietā, kur tiks iestādīts asums. Bet, ja mēs gadienā gribam bildēt kādu ainavu, kur viss ir pilnīgi ass, tad ir jāaizgriež vairāk ciet diafragma. Pie lielāka F skaitļa, asuma dziļuma vieta palielinās, un mēs varam lielāku laukumu dabūt asu.
Diemžēl, asuma dziļumu nenosaka tikai diafragma, bet arī fotografējamā objekta attālums no objektīva, fokusa attālums un filmas/digitālā sensora izmērs.
Lūk, piemērs, kas ir bildēts ar dažādām diafragmām.



Skaidrs, bet tad kādu diafragmu man izvēlēties?
Diafragmas izvēli nosaka mērķi, ko vēlies sasniegt, jeb, konstruktīvi runājot, nepieciešamais asuma dziļums, kāds Tev nepieciešams.
Lūk daži piemēri.
f/1.8, 1/100 sek, ISO 1600, 85mm
Tas esmu es! Fotografēja mani Māra Pētersone. Asuma dziļums ir ļoti mazs. Fons ir galīgi "šmigā", kas ir laba lieta, jo tas nenovērš uzmanību.

f/16, 1/8 sek, ISO 100, 14mm
Bulduru stacija, Jūrmala. Viss no A-Z ir ass, kas arī vajadzīgs, jo pilnīgi viss ir svarīgs šādā attēlā.


Asuma dziļuma kalkulatori.
Internetā ir pieejami ļoti daudz asuma dziļuma kalkulatoru, un dažos foto veikalos tādi ir nopērkami pat no kartona, ko viegli paņemt visur līdzi un izkalkulēt uz vietas. Neuztraucies, Tev nav obligāti tādi jāpērk vai jāmeklē internetā. Bet var gadīties, ka kādreiz veidosi kādu īpaši specifisku darbu un vajadzēs aprēķināt, cik daudz būs ass.
Es pats lietoju šo.
http://www.dpreview.com/learn/?/Glossary/Optical/Depth_of_Field_01.htm
Vēl ir iespējams nospiest uz kameras "DOF preview" pogu uz kameras korpusa kura parasti atrodas kameras priekšā. Kad nospiedīsi, tad diafragma aizvērsies un Tu varēsi redzēt cik liels asuma dziļums ir. Protams, tas bija ļoti svarīgi kad bildēja uz filmām. Bet digitālajā ērā šī poga zaudējusi savu tvērienu. Firma Sony savās Alfas sērijas spoguļkamerās ir pilnībā atteikusies no tās.

Cena
Pirms sapriecājies par to, ka tagad Tu zini kā uzbildēt skaistus portretus, kur fons ir izsmērējies, un visa uzmanība ir veltīta tikai uz modeli, tad ir viena slikta ziņa priekš Tevis, portretu fotogrāf un fotoreportieri. "Gaišie" objektīvi ir parasti uz pusi dārgāki nekā tādi paši, tikai ar lielāku diafragmu. Tāpēc iesaku izpētīt fiksēto objektīvu(objektīvi tikai ar vienu fokusa attālumu) klāstu, ko piedāvā Tavs kameras ražotājs. Tie parasti visi ir "gaišie", un tie ir zināmā mērā pat par demokrātiskām cenām. Protams, ir arī ļoti dārgi fiksētie objektīvi. Bet lielākā daļa vēl ir nopērkami.
Ja Tu specializējies uz ainavu bildēšanu vai arī studijas foto, tad pērc vienalga kādu objektīvu un būsi priecīgs.

34 komentāri:

  1. paldies par sniegto informāciju, ļoti palīdzējāt !! :)

    AtbildētDzēst
  2. īsi un saprotami. paldies

    AtbildētDzēst
  3. milzigs paldies, daudz kas tapa skaidrs :)

    AtbildētDzēst
  4. Kā fiziski izprast: diafragma ir atbildīga arī par asuma dziļumu... Palielinot "f", samazinās gaismas daudzums, kurš nokļūst uz filmas... kā palielinās asuma dziļums???

    AtbildētDzēst
  5. Uzmanibu !!

    Tas ir Aso ietaupijums un aizdevumu kreditešanas uznemums. ja jums ir nepieciešams kredits, lai personigo biznesu, vai jums ir nepieciešams kredits, lai nodzestu visu savu rekinu, ludzu sazinieties ar musu musu šeit e-pastu: lai iegutu vairak informacijas. Jusu informacijai, musu uznemums izsniedz aizdevumu 5% procentu likmi, ja Jums ir interese laipni noklut atpakal pie mums nekavejoties, lai sanemtu darits ar savu kredita parvedums apstiprinajuma dokuments ok.

    Sazinaties e-pasts: (finance_institute2015@outlook.com)

    Nevilcinieties piemerot.

    AIZDEVUMA AIZDEVUMU PLC

    AtbildētDzēst
  6. Sveiki, Vai jūs meklējat biznesa aizdevums, personas aizdevums, mājas aizdevums, auto aizdevums, students aizdevums, parādu konsolidācijai aizdevums, nenodrošinātu aizdevumu, riska kapitāls utt ... vai bija jūs atteicāties aizdevumu ar banku vai jebkura finanšu institūcija par vienu vai vairāk iemeslu. Tu esi īstajā vietā jūsu kredīta risinājumus! Mēs Christian aizdevums organizācija, mēs dodam no aizdevuma tiem, kas ir nepieciešama to pozitīvi, un arī tie, kas ir uzticības cienīgs, mēs arī piešķirt aizdevumus uzņēmumiem un privātpersonām par zemu un pieejamu procentu likmi 2% .. Do sazinieties ar mums pa e-pastu: Lexieloanfinance@gmail.com~~HEAD=pobj vai teksta +18168926958 vai caur uzņēmuma mājas lapā: http://lexieloans.bravesites.com ja interesē ..

    AtbildētDzēst
  7. Ātra kredīta piedāvājumu.
    Man ir kapitāls, kas jo īpaši izmantos, lai īstermiņā un ilgtermiņā, sākot no 5000 EUR 1000000 euro nopietna persona, kas vēlas šo kredīta aizdevumu. 4 % procentu saskaņā ar gatavs summu gadā, jo īpaši es esmu nav pārkāpj augļošanu akts. Maxim var atmaksāt no 3 līdz 25 gadiem, atkarībā no gatava. Tas ir, lai jūs varētu redzēt ikmēneša maksājumiem. Es jautāju kā rokraksta sertificētu parādu un arī daži dokumenti atzīšana sniegt. Te ir mana e-pasta adrese. rosanachevalier56@Gmail.com

    AtbildētDzēst
  8. Sveiki, es esmu āķi, kas šobrīd dzīvo Dubajā. Šobrīd esmu atraitne ar četriem bērniem, un man bija iestrēdzis finanšu stāvoklis 2015. gada maijā, un man vajadzēja refinansēt un maksāt rēķinus. Es mēģināju meklēt aizdevumus no dažādām aizdevumu firmām, gan privātām, gan korporatīvām, bet nekad neesmu veiksmīgs, un lielākā daļa banku samazināja manu kredītu. Bet, tā kā Dievam tas būtu, es iepazīstināju ar Dieva sievieti ar privātā aizdevuma aizdevēju, kurš devis manu aizdevumu 850 000 ASV dolāru apmērā, un šodien esmu uzņēmuma īpašnieks, un mani bērni šobrīd labi darbojas, ja jums ir jāsazinās ar jebkuru uzņēmumu lūdzu, sazinieties ar Julie Jones kundzi pa e-pastu @ (juliejonesloancompany@yahoo.com). Piezīme: Šī lapa ir tulkoja mašīntulkošanas programmatūru, klikšķiniet šeit, lai iegūtu angļu valodas versiju. viņa nezina, ka es to daru, bet tagad esmu tik laimīga, ka es nolēmu ļaut cilvēkiem vairāk uzzināt par viņu un arī es vēlos, lai Dievs viņu svētī vairāk. Jūs varat sazināties ar viņu pa viņu pa pastu. juliejonesloancompany@yahoo.com vai caur whatsAPP (+234 808 604 3817)

    AtbildētDzēst
  9. Sveiki, puiši, kā es saņēmu savu bijušo vīru ātri, Dr.Padman mīlēja pareizrakstības lietus tiešām darbojās! Mans vīrs pirms trim mēnešiem atstāja mani pie citas sievietes, un kopš tā laika mana dzīve ir piepildīta ar sāpēm un bēdām, jo ​​viņš bija mana pirmā mīlestība, ar kuru es pavadīju visu savu dzīvi. Mans draugs man teica, ka viņš redzēja dažus pareizrakstības runātāja, kura nosaukums ir Dr.Padman, liecības, ka viņš dažu dienu laikā var atgriezt mīļāko, es to iesmējos un sacīju, ka mani neinteresē, bet tāpēc, ka mans draugs mani mīlēja, viņa konsultējās ar lielo priesteri manā vārdā un ar lielāko pārsteigumu pēc 11 stundām vēlāk mans vīrs man pirmo reizi piezvanīja pēc trim mēnešiem, ka viņš man pietrūkst un ka viņam ir tik žēl par katru lietu, kuru viņš man lika pārdzīvot.Viņš ieradās atpakaļ pie manis, un tagad mēs esam laimīgi kopā. Es joprojām tam nespēju noticēt, jo tas ir ļoti neticami. Paldies Dr.Padman, ka atvedat manu mīļāko un arī manu jauko draugu, kurš iejaucās manā vārdā, jebkuram, kam varētu būt nepieciešama šī lieliskā Dr palīdzība, šeit ir e-pasta adrese: padmanlovespell@yahoo.com,
    varat arī viņam piezvanīt vai pievienot viņu vietnē Whats-app: 2348053823815,

    AtbildētDzēst
  10. Es gribu ieteica Dr. ade kā labāko burvestību ritentiņš no Āfrikas, viņš ir labs un guanīna cilvēks, kurš palīdzēja man, man nāca pāri viņa liecības tiešsaistē un kā viņš palīdz cilvēkiem atvest savu mīļāko, sākumā es domāju, ka viņš bija viens no tiem scammer bet es decried izmēģināt, bet uz manu vislielāko pārsteigumu viņš labu darbu un mana mīlestība ir atpakaļ uz mani, kas dzīvo kopā kā viens. tas viss bija tāpēc, ka Dr ADE, jūs varat sazināties ar viņu šodien un saņemt savu problēmu atrisināta. Call/Whatsapp + 27740386124 vai e-pastu viņam: aoba5019@gmail.com.  

    AtbildētDzēst
  11. Labdien, es tagad esmu tik laimīgs, jo šodien saņēmu savu aizdevumu 19 000 eiro apmērā no šī labā uzņēmuma LAPO pēc vairākām krāpniekiem no dažādiem krāpniekiem. Varat arī sazināties ar viņiem, ja jums ir nepieciešams ātrais kredīts, sazinieties ar viņiem tagad, izmantojot šo e-pastu: lapofunding960@gmail .com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst
  12. Es nebiju pārliecināta par likumīga aizdevēja saņemšanu tiešsaistē. Bet, kad vairs nevarēju segt parādu, mans dēls gulēja slimnīcas gultā, lai veiktu operāciju, kas prasīja milzīgu naudas summu, un man vajadzēja arī nedaudz naudas, lai pārfinansētu un iegūtu labu. home.es meklēju palīdzību pie draugiem un, kad vairs nebija nekādu cerību, nolēmu meklēt kredītu internetā un atradu LAPO MICRO FINANCE ar 2% procentu likmi un uzreiz piemēroju savus datus, kā norādīts. 48 stundu laikā pēc mana pieteikuma saņemšanas viņi piešķīra manu aizdevuma summu bez slēptām izmaksām, un es varēju parūpēties par sava dēla medicīnas rēķiniem, atjaunot īres rēķinu un nomaksāt parādu. Ieteikšu ikvienam aizdevuma meklētājam sazināties ar LAPO MOCRO FINANCE ar ( lapofunding960@gmail.com ).
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst
  13. Vai jums ļoti nepieciešama mīlestības burvestība, lai atgrieztu savu bijušo mīļāko vai atkalapvienotu savu laulību? Nosūtiet e-pastu DR ISIKOLO, lai saņemtu ātru risinājumu 48 stundu laikā. Mani sauc Melīna Mariusa. Pirms mēneša man bija problēmas ar savu vīru, kas mūs atšķīra. Kad viņš ar mani izšķīrās, es biju apjukusi un nezināju, ko darīt, lai viņu atgūtu, es jutos tik tukša iekšā. Līdz brīdim, kad es satiku DR ISIKOLO internetā par to, kā viņš ir palīdzējis tik daudziem cilvēkiem atrisināt dažādas problēmas. Es viņam nosūtīju e-pastu un pastāstīju viņam savu problēmu, un es darīju to, ko viņš man lūdza, lai viņš man palīdzētu, lai īsi saīsinātu garo stāstu. Pirms es to sapratu, mazāk nekā 48 STUNDU laikā mans vīrs man piezvanīja un viņš atgriezās pie manis un teica, ka viņam ir žēl par to, kas notiek starp mums abiem. Visbeidzot es rakstu šo liecību, lai izteiktu savu pateicību un dziļu pateicību jums, DR ISIKOLO, ka turējāt savus vārdus un solījumus, atgriežot viņu pie manis tikai 48 stundu laikā pēc jūsu spēcīgās burvestības, un par to, ka izmantojāt jūsu apdāvinātās un lieliskās spējas atved viņu atpakaļ. Ja jums nepieciešama viņa palīdzība, varat sūtīt viņam e-pastu uz: isikolosolutionhome@gmail.com Varat arī sazināties ar WhatsApp pa tālruni +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  14. Es esmu Zara Landeka un ar savu puisi ir attiecības jau 2 gadus un mēs plānojām drīz apprecēties un pēkšņi viņš mani pameta citas meitenes dēļ, es ļoti mīlu šo puisi un nekad nevaru iedomāties savu dzīvi bez viņa . Es arī centos visu iespējamo, lai viņu atgūtu, taču visas manas pūles, lai viņu atgrieztu savā dzīvē, neizdevās. Tieši šajā uzticīgajā dienā es saskāros ar dažiem komentāriem vietnē par šo lielisko burvestību Dr Isikolo, tāpēc daudzi cilvēki apgalvoja, ka viņš palīdz viņiem atjaunot attiecības un atgriezt viņu bijušo, man bija jāsazinās ar viņu, jo viņš bija mana pēdējā cerība. Es sazinājos ar viņu caur viņa e-pastu un pateicu visu, kas ir jādara, ko es arī darīju, un viņš man apliecināja, ka pēc 2 dienām mans draugs atstās otru meiteni un atgriezīsies pie manis, un tas bija ļoti lieliski. pārsteigums, redzot, ka mans draugs atgriežas pie manis pēc divām dienām. Esmu tik ļoti priecīga šodien, ka viņš atgriezās pie manis, un es to panācu ar Dr Isikolo palīdzību, un es iesaku, ja arī jums ir nepieciešama viņa palīdzība, nosūtiet viņam e-pastu tieši.
    E-pasts: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348133261196

    AtbildētDzēst
  15. Es esmu Sandra Fiļipova un šodien jūtos tik priecīga, jo esmu daļa no tiem, kuri priecājas par palīdzību, ko man ir sniegusi DR ISIKOLO par vīra atgūšanu. Esmu precējusies 6 gadus, un tas ir bijis tik briesmīgi, jo mans vīrs mani krāpa un meklēja šķiršanos. Bet, kad es satiku DR ISIKOLO internetā, ko ievietoja kāda dāma, es nolēmu sazināties ar viņu, un es viņam izskaidroju savu situāciju un pēc tam meklēju viņa palīdzību, bet man par lielāko pārsteigumu viņš man teica, ka viņš man palīdzēs gadījumā nav problēmu bez risinājuma. viņš man teica, ko darīt, ko es darīju, un viņš strādāja pie manis, un mans vīrs atgriezās pie jums pēc 2 dienām, kā viņš solīja. Šeit es svinu, jo mans vīrs ir atgriezies mājās un ļoti izbaudu savu laulību un to, cik lieliski svētki. Es turpināšu liecināt internetā, jo DR ISIKOLO patiešām ir palīgs, kuru Dievs ir sūtījis mums visiem palīdzēt. Kāpēc gan nesazināties ar DR ISIKOLO tagad, ja jūs saskaraties ar kādiem izaicinājumiem savā attiecību dzīvē. Jūs varat sazināties ar viņa e-pasta adresi: isikolosolutionhome@gmail.com vai viņa WhatsApp pa tālruni: +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  16. Mani sauc Antonela Lasse, un es esmu šeit, lai sniegtu liecību par to, kā šis spēcīgais burvestības līdzeklis DR ISIKOLO palīdzēja man sakārtot manas attiecības. Man sāpēja sirds, kad mana līgava man teica, ka vairs nav ieinteresēta mani precēt, jo viņam ir romāns ar otru sievieti, kurā viņš strādā. Es katru dienu raudāju un šņukstēju, līdz kļuva tik slikti, ka vērsos pēc palīdzības pie interneta, tas bija, kad izlasīju atsauksmi par DR ISIKOLO lielisko darbu, tad sazinājos ar viņu, lai palīdzētu atgūt savu mīļāko, viņš palīdzēja. es izdarīju spēcīgu (samierināšanās mīlestības burvestību), un man par lielāko pārsteigumu pēc 48 stundu ilgas mīlestības burvestības mans līgavainis nometās ceļos un lūdza, lai es viņam piedodu. Mēs tagad esam laimīgi precējušies, un viss paldies jāsaka DR ISIKOLO Wonders par palīdzību. Saglabājiet manas attiecības, varat sazināties ar DR ISIKOLO, izmantojot viņa e-pasta adresi: isikolosolutionhome@gmail.com Varat arī viņam lietot WhatsApp pa tālruni +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  17. DR ISIKOLO man veica loteriju, un es laimēju 850.000 eiro. Mani sauc Kamile Tomas, un es aicinu jūs Izlasiet manu atsauksmi un sazinieties ar viņu tūlīt, lai uzzinātu savus loterijas laimesta numurus. Tā ir ļoti smaga situācija, kad spēlējot loteriju un nekad neesmu laimējis vai turpina laimēt zemu fondu līdz 500 dolāriem, esmu bijis tik grūtas dzīves upuris, lielākais fonds, ko jebkad esmu laimējis, bija 350 un esmu spēlējis loterijā jau gandrīz 8 gadus. lietas pēkšņi mainās brīdī, kad es uzgāju slepenu tiešsaistes liecību par voodoo ārstu, kurš palīdz cilvēkiem jebkura veida loterijas skaitļos. Mani nebija viegli pārliecināt, bet es nolēmu pamēģināt. tagad es esmu lepns loterijas uzvarētājs ar DR ISIKOLO palīdzību, es laimēju 850.000 eiro un daru to zināmu ikvienam no jums, kurš visu dienu ir centies laimēt loterijā, ticiet man, ka tas ir vienīgais veids, kā laimēt izloze. Šis ir īstais noslēpums, ko mēs visi esam meklējuši. Jūs varat sazināties ar Dr Isikolo pa viņa e-pastu: isikolosolutionhome@gmail.com vai WhatsApp pa tālruni +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  18. Jā, tā ir taisnība, ka DR ISIKOLO ir vislabākā burvestība jebkur. Mani sauc Marie Lyons, un es biju DR ISIKOLO klients, un man jāsaka, ka viņš ir īsts burvestības pratējs. Kad es sazinājos ar šo burvestību, mans draugs bija mani pametis uz 2 gadiem, un es vienmēr esmu vēlējies, lai viņš man atgriežas. Apmēram pirms mēneša es satiku DR ISIKOLO, lai man palīdzētu, un es atkal sazinājos ar savu draugu. Kad bijušais aizgāja, man bija katastrofa, ka man bija fizioloģiska trauma, un mana ģimene bija ļoti noraizējusies par manu veselību. Pēc 2 gadiem es satiku arī DR ISIKOLO caur liecību un viņš man lika nomierināties, ka, lai arī kāda būtu problēma, viņš ir labi un gatavs palīdzēt ikvienam, kas pie viņa nāk. Tikko pēc 3 dienām man piezvanīja bijušais un gribēja satikties un mēs atkal esam kopā. Es pateicos DR ISIKOLO par viņa brīnišķīgo roku darbu un ieteikšu viņu ikvienam, kam nepieciešams burvestības rīks. Sazinieties ar viņu, lai jums palīdzētu, un ātri uz viņa e-pastu: isikolosolutionhome@gmail.com Varat arī viņam lietot WhatsApp pa tālruni +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  19. DR ISIKOLO ir vienkārši labākais pareizrakstības autors un palīgs. Mani sauc Loreta Emilio. Cieņā pret tevi un tavām burvestībām man šī liecība jādara zināma visiem. Esmu bijis pie citiem burvestības skaitītājiem, neredzot nekādus rezultātus. Es tikai vēlējos ierasties pie jums agrāk, es saņēmu no jums labāko. Mans bijušais vīrs bija prom uz gadu, un es gāju visur un citiem burvestības rīkiem, lai lūgtu palīdzību, bet bez rezultāta, līdz mans draugs mani iepazīstināja ar Dr Isikolo. Kad mīlestības burvestība bija pabeigta, es beidzot saņēmu zvanu no viņa. Viņa burvestības darīja brīnumus, un mans vīrs ir atgriezies ar mīlestību. Tas ir brīnums! Viņš pēkšņi atgriezās ar ziediem, sakot, ka man viņam vajadzētu piedot, es biju patiesi satriekta un šokēta, kad mans vīrs nometās ceļos, lūdzot piedošanu un lai es viņu pieņemu atpakaļ.. Man tiešām trūkst vārdu un priecājos, ka pēc 2 dienām, mīlestība un laime tika atjaunota. Liels paldies Dr Isikolo. Visiem, kas meklē īstu burvestību, jāsazinās ar DR ISIKOLO pa e-pastu: isikolosolutionhome@gmail.com Varat arī viņam lietot WhatsApp pa tālruni +234-8133261196.

    AtbildētDzēst
  20. Es izlasīju dažas Dr Isikolo liecības par mīlestības burvestībām par to, kā viņš 48 stundu laikā ir palīdzējis daudziem cilvēkiem atgūt bijušos mīļākos. Sirsnīgi es tikai domāju, vai tas ir patiesi un vai šis vīrietis patiešām varētu palīdzēt atgūt manu mīļāko, kuru es tik ļoti mīlu. Nolēmu ar viņu sazināties, jo ļoti mīlu savu puisi un esam šķirti jau pāris mēnešus, man viņa tik ļoti pietrūka. Esmu mēģinājis visus citus līdzekļus, lai viņu atgūtu, bet tas nav izdevies. Es sazinājos ar Dr Isikolo, un viņš man teica, ka mans bijušais atgriezīsies pie manis nākamo 48 stundu laikā, tiklīdz es ievērošu procedūras par to, kā viss tiek darīts. Dr Isikolo viņu atlaida, lai es zinātu, cik ļoti es viņu mīlu un gribēju. Un atvēra acis, lai iedomāties, cik daudz mums ir kopā. Mans bijušais tagad atkal ir atgriezies pie manis. Šobrīd rakstot šo liecību, es esmu vislaimīgākā meitene uz zemes, un es un mans draugs dzīvojam laimīgu dzīvi, un mūsu mīlestība tagad ir stiprāka nekā jebkad agrāk. sazinieties ar viņu, un viņš jūs nepievils. arī. Viņa e-pasts: isikolosolutionhome@gmail.com Varat arī viņam lietot WhatsApp pa tālruni +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  21. Es esmu Laura Rayan, un jūs pārsteigsit, uzzinot, ka viss, ko tik daudzi cilvēki ir liecinājuši par DR ISIKOLO, ir tikai patiesība. Mans vīrs pameta mani un manus bērnus, jo mums bija tik daudz kautiņu un strīdu. Viņa cilvēki arī bija pret manu laulību ar viņu. Es viņu tik ļoti mīlēju un ļoti cerēju, ka mēs kopā veidosim gaišu nākotni. Es gaidīju 6 mēnešus, un viņš nekad neatgriezās pie manis. Tāpēc man bija jāsazinās ar DR ISIKOLO, kurš darīja visu, lai mūs atkal apvienotu un atjaunotu mīlestību un laimi, ar kādu mēs kādreiz dalījāmies. Viņš atgriezās mājās pie mums pēc 48 stundām, kā man apliecināja DR ISIKOLO. Arī jūs varat saņemt šo lielisko palīdzību un dzīvot tā, lai būtu viņam pateicīgs, jo viņš nekad nevienu nepieviļ. sazinieties ar viņu pa e-pastu: isikolosolutionhome@gmail.com Varat arī viņam lietot WhatsApp pa tālruni +234-8133261196.

    AtbildētDzēst
  22. Es nekad nezināju, ka man ir liela iespēja atgūt savu vīrieti, līdz es satiku DR ISIKOLO. man bija ļoti grūti, kad mans draugs mani pameta citas dāmas dēļ. Es biju sagrauts un nevarēju atgūties. Viņa draugi un ģimene darīja visu iespējamo, lai mūs atkal apvienotu, taču tas izrādījās neveiksmīgi. Dažus mēnešus es biju viena un nevarēju redzēt sevi mīlam citu. Tāpēc man bija jāmeklē palīdzība pie DR ISIKOLO, kurš man deva privilēģijas, lai nodrošinātu, ka manas sirds vēlmes tiek izpildītas. Viņš mūs atkal apvienoja, mīlestība un laime tika atjaunota, un mēs atkal esam brīnišķīgi kopā. Viņa vārdi ir viņam saistoši, un viņš nekad nepieviļ, kad sola 48 stundas, lai sasniegtu rezultātu, kas mani pārsteidza, kad atklājās mans rezultāts. Nesteidzieties meklēt palīdzību citur. Sazinieties ar viņu tagad. Viņa e-pasts: isikolosolutionhome@gmail.com vai rakstiet viņam, izmantojot WhatsApp: +234-8133261196.

    AtbildētDzēst
  23. Esmu izmēģinājis dažādus pareizrakstības ritentiņus. Daži no viņiem man nekad neatbildēja pēc tam, kad es samaksāju, un bija acīmredzami krāpnieki, daži man patiešām darbojās, bet dažu iemeslu dēļ tas nedarbojās. Tad es redzēju video vietnē you-tube ar personu, kura pieminēja, ka viņai ir rezultāti ar Dr Ilekhojie. Neskatoties uz aizdomām un visu, ko es biju piedzīvojis, viņš man patiešām parādīja, ka ir patiess. Uzticēšanās viņam, iespējams, ir labākais lēmums, ko jebkad esmu pieņēmusi dzīvē, jo mans bijušais vīrs atgriezās trīs dienas pēc tam, kad Dr Ilehojie izpildīja atkalapvienošanās burvestību. Es pavadīju daudz laika, vēloties, lai es varētu iegūt vēl vienu iespēju kopā ar savu vīru, un Dr Ilekhojie man palīdzēja to izdarīt, un mēs tagad esam laimīgi kopā. Sazinieties ar Dr Ilekhojie, ja jums nepieciešama līdzīga palīdzība kā man. Zvaniet viņam +2348147400259 vai e-pastu: gethelp05@gmail.com

    AtbildētDzēst
  24. STEIDZAMS UN EFEKTĪVS MĪLESTĪBAS RAKSTU RAKSTS, LAI PALĪDZĒTU ĻOTI ĀTRI ATGŪT BIJUŠO MĪLĒTĀJU WHATSAPP: +2347054019402
    Es vēlos pateikt paldies DR WALE par labo lietu, ko viņš ir izdarījis manā labā, lai gan neesmu pārliecināts, vai šis ir labākais forums, lai parādītu manu prieku un laimi par to, ko viņš ir izdarījis manā labā, bet es nevaru noslēpt laimi un mans prieks, tāpēc man ir jādalās tajā ar cilvēkiem, mana laulība izjuka pirms aptuveni gadiem, un es centos visu, kas bija manos spēkos, bet bez rezultātiem. Es redzēju ziņu un atsauksmi par labajām lietām, ko DR WALE ir darījis, tāpēc nolēmu to izmēģināt. lai gan viņš vienmēr ir aizņemts vīrietis, bet kad viņš atbildēja uz manu WhatsApp, viņš man deva nedēļas, lai mana laulība tiktu atjaunota, tāpat kā viņš teica, ka mana laulība ir atjaunota kopš tā laika es esmu laimīgs un dzīvoju laimīgi, esmu tik pateicīgs DR WALE . jūs vienmēr varat WhatsApp/Viber: +2347054019402 VAI E-pasts: drwalespellhome@gmail.com

    AtbildētDzēst
  25. Šī ir liecība, ko es likšu dzirdēt ikvienam. Esmu precējusies 4 gadus un piektajā laulības gadā citai sievietei bija burvestība, lai atņemtu manu mīļāko, tad mans vīrs pameta mani un bērnus, un mēs esam cietuši 2 gadus, līdz es domāju ierakstu, kurā šis vīrietis Dr.Ibinoba ir palīdzējis kādam, un es nolēmu viņam mēģināt palīdzēt man atvest mājās savu jauko vīru un ticiet man, es tikko nosūtīju viņam savu un sava vīra attēlu, un pēc 48 stundām, kā viņš man teica, es redzēju, kā mājā iebrauca mašīna, un lūk, tas bija mans vīrs, viņš atgriezās pie manis un bērniem.. tāpēc es priecājos likt ikvienam no jums, kam ir līdzīga problēma, tikties ar šo vīrieti un likt jūsu mīļotajam atgriezties pie manis. jūs.Sazinieties ar viņu vietnē WhatsApp: +2348085240869,E-pasts: dromionoba12@gmail.com

    AtbildētDzēst
  26. Mani sauc Nadija Drozdova. Pēc četru gadu attiecībām ar savu vīrieti viņš ar mani izšķīrās. Es darīju visu iespējamo, lai viņu atgrieztu, bet viss bija veltīgi. Es tik ļoti gribēju viņu atpakaļ mīlestības dēļ, kas man ir pret viņu, un es viņam lūdzu visu, es solīju, bet viņš atteicās. Es sazinājos ar burvestību DR ISIKOLO, kas varētu man palīdzēt burvestību, lai viņu atgrieztu, bet es esmu tāds tips, kas nekad neticēja burvestībai, man nebija citas izvēles kā to izmēģināt, es nosūtīju burvestību, un viņš man teica, ka tas ir nav problēmu, ka viss būs kārtībā pirms divām dienām un ka mans bijušais atgriezīsies pie manis pirms trim dienām. viņš izteica burvestību un pārsteidzošā kārtā trešajā dienā tas bija ap pulksten 16.00. Mans bijušais man piezvanīja, un mēs atrisinājām domstarpības, un tagad esam laimīgi kopā. Ikvienam var būt nepieciešama pareizrakstības vadītāja palīdzība, viņa e-pasts: isikolosolutionhome@gmail.com vai viņa WhatsApp/Viber pa tālruni: +2348133261196

    AtbildētDzēst
  27. PALDIES DR ISIKOLO (https://isikolotemple.com), kas NĀC MANĀ GLĀBJĀ MANĀS Ļaunākajās mirkļos.
    Mans vīrs un es pēdējos 6 mēnešus esam cīnījušies ar laulības problēmām, un es maz nezināju, ka mūsu jebkad radušos problēmu pamatā ir ģimene. Problēmas saasinājās, un viņš galu galā pārcēlās no mājas. Es biju viena ar savu meitu un dzīve bija nožēlojama bez viņa man blakus. Es darīju visu iespējamo, lai izbeigtu problēmas, bet bez rezultātiem. Tāpēc man bija jāmeklē palīdzība, kā rezultātā es sazinājos ar DR ISIKOLO. Tāpat kā es vienmēr esmu vēlējies, viņš dzirdēja manu saucienu un nāca man palīgā. Viņš atrisināja problēmas, kas mums bija, un mēs ar vīru atgriezāmies kopā, un mani joprojām pārsteidz, kad 2 dienu laikā saņemu rezultātu, kā viņš solīja. Ja jums ir problēmas ar savu partneri, sazinieties ar viņu tūlīt, un viņš arī jūs nepievils, jo ir uzticams un uzticams. Jūs varat izlasīt atsauksmes un sazināties ar viņu viņa vietnē vai e-pastu viņam: isikolosolutionhome@gmail.com vai īsziņu, izmantojot WhatsApp: +2348133261196

    AtbildētDzēst
  28. Mans vīrs atstāja mani un manu dēlu un nekad neatgriezās, kamēr neiejaucās DR ISIKOLO. Mans stāsts neatšķiras no citiem, kuri veltījuši laiku, lai dalītos ar informāciju par viņu pasaulei. Man ar vīru bija laulības problēmas, kuru dēļ viņš mani pameta un devās uz citu pilsētu. Kādā brīdī es biju nomākts un saņēmu palīdzību no nekurienes, līdz sazinājos ar Dr Isikolo, kurš man palīdzēja. Viņš atjaunoja mīlestību un saikni starp mani un manu partneri, un es viņu atguvu pēc 2 dienām, kā viņš solīja. Tāpat kā visi citi, kas runā par viņu, es esmu šeit, lai pastāstītu par viņu labu un pateiktos viņam par to, ka viņš atkal ienesa manā dzīvē prieku. Viņš neizdosies, ja mēģināsi viņam palīdzēt arī tev. Vienkārši rakstiet viņam, izmantojot WhatsApp: +2348133261196 vai e-pastu, izmantojot: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtbildētDzēst
  29. Lieliskas iespējas atgriezt savu vīrieti pie jums un jūsu bērniem ar DR ISIKOLO palīdzību.
    Mans vīrs atstāja mani un mūsu 2 bērnus uz apmēram 3 mēnešiem. Es pārdzīvoju daudz sāpju. Es mēģināju visu iespējamo, lai viņš atgrieztos pie manis un pie bērniem, bet nekas neizdevās. Tas man patiešām bija saspringts periods, jo es nekad negribēju piedzīvot sirds sāpes. Man lika sazināties ar mīlas burvestības ārstu, lai man palīdzētu, ko es arī izdarīju, man paveicās, ka saņēmu DR ISIKOLO kontaktpersonu, kas varēja man palīdzēt, es sazinājos ar viņu un viņam visu izskaidroju un ievēroju viņa procedūras, un viņš izdarīja mīlestības atkalapvienošanās burvestība, kas 2 dienu laikā atgrieza manu vīru pie manis un viņa bērniem. liels paldies DR ISIKOLO. Es ļoti novērtēju to, ko jūs manā labā esat izdarījuši. Šeit ir viņa kontaktpersona, ja jums tas var būt nepieciešams, risinot savas attiecību problēmas, rakstiet uz e-pastu: isikolosolutionhome@gmail.com vai rakstiet viņam caur WhatsApp/Viber uz +2348133261196

    AtbildētDzēst
  30. Esmu ļoti pārsteigts par DR ISIKOLO darbiem. Tas patiešām notiek ar mani. Man ir mans bijušais vīrs. Mani sauc Ivana Klimešova, un es šodien esmu ļoti priecīga, ka varu rakstīt par savu palīgu, kurš lūdza par mani par manām attiecībām. Dievs patiešām izmantoja šo cilvēku, lai palīdzētu manā situācijā. Pirms pieciem mēnešiem man un manam vīram bija milzīgs strīds, kas noveda pie mūsu šķiršanās. Tā bija elle man un manam dēlam, ka mums bija jāpārvācas uz citu pilsētu. Es kļuvu par vientuļo vecāku. Es satiku Dr Isikolo tikai apmēram pirms mēneša, kad es viņam pastāstīju par savu situāciju, un viņš teica, lai es par to neuztraucos. Divu dienu laikā pie manis atgriezās mans bijušais vīrs. Tas notika otrdienas rītā, kad saņēmu zvanu no mājām (maniem vecākiem), ka viņš mani meklē. Es pieņēmu viņu nākt pie manis un atvainojos man, nometoties ceļos mūsu dēla priekšā. Es uzreiz sapratu, ka šis vīrietis man ir palīdzējis. Esmu ļoti laimīga sieviete ar visu, kas noticis manā dzīvē. Ja vēlaties sazināties ar burvestību, viņa e-pasts ir: isikolosolutionhome@gmail.com, kā arī varat viņam nosūtīt Whatsapp pa tālruni +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  31. Mani sauc Susana Štālmeistars. Kad mans vīrietis mani pameta, es biju traumēta un salauzta sirds, un mēnešiem ilgi nevarēju sevi saņemt. Es darīju visu iespējamo, lai viņu atgūtu, bet bez rezultātiem. Es devos uz citu pilsētu, cerot, ka varēšu sākt visu no jauna. Es sazinājos ar citu vīrieti, ar kuru es centos būt kopā, bet tas neizdevās, jo es nevarēju viņu mīlēt. Es zināju, ka joprojām mīlu un vēlējos, lai mans vīrietis man atgriežas. Tāpēc es sāku meklēt palīdzību, un tad es atradu DR ISIKOLO no dažādiem viedokļiem, par kuriem es lasīju par viņu. Mēs runājām, un es viņam liku saprast visu, kas man bija jāzina, un es viņam ticēju un ievēroju procedūras. Viņš strādāja pie manis un atjaunoja mīlestību un saikni starp mani un manu vīrieti, un tikai pēc 48 stundām, kā viņš solīja, mans vīrietis mani meklēja, mēs sākām runāt, un viņš nonāca, lai redzētu, kur es esmu, un mēs izdomājām lietas un kļuva atkal laimīgi kopā. DR ISIKOLO ir uzticams, un viņš var arī jums palīdzēt, ja jūs par kaut ko sazināties ar viņu. Vienkārši rakstiet viņam, izmantojot WhatsApp/Viber: +2348133261196, vai e-pastu, izmantojot: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtbildētDzēst
  32. Sveiki, dāmas un kungi, vai jums ir nepieciešams aizdevums?
    Es esmu Sjūzena Bensone. Esmu aizdevējs un arī finanšu konsultants.

    Ja jums ir nepieciešams uzticams un uzticams uzņēmums, lai saņemtu aizdevumu sava projekta, biznesa finansēšanai, kredītu mājas vai automašīnas iegādei utt., meklējiet Sunshine Financial Group Inc. Mēs piedāvājam visa veida aizdevumu pakalpojumus. , gan nodrošināts, gan nenodrošināts aizdevums, ilgtermiņa un īstermiņa aizdevums un daudzi citi par subsidētu procentu likmi 3% gadā. Lai iegūtu vairāk informācijas, rakstiet mums pa e-pastu: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) vai rakstiet man tieši uz WhatsApp, izmantojot: +447360502110 un saņemiet atbildi vienā mirklī.

    Mēs esam visaptverošs finanšu pakalpojumu uzņēmums, un mēs esam apņēmušies palīdzēt jums īstenot visas jūsu vēlmes. Mēs specializējamies strukturētu finanšu risinājumu nodrošināšanā privātpersonām un uzņēmumiem visefektīvākajā un ātrākajā veidā.

    Es atzīstu faktu, ka likumīga aizdevuma saņemšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Personām, kurām ir finansiālas problēmas un kurām ir nepieciešams to risinājums, daudziem cilvēkiem ir tik grūti saņemt kapitāla aizdevumu no vietējām bankām vai citām finanšu iestādēm, jo augsta procentu likme, nepietiekams nodrošinājums, parāda attiecība pret ienākumiem, zems kredītreitings vai kādi citi iemesli

    Vairs nav gaidīšanas laika vai stresa banku apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams 24 stundas diennaktī - jūs varat saņemt aizdevumu un pabeigt darījumus jebkurā laikā un vietā

    Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevuma pakalpojumus. Jautājumiem/jautājumiem? - Sūtīt e-pastu uz | sunshinefinancialgroupinc@gmail.com | vai rakstiet mums WhatsApp: +447360502110 | & Saņemiet atbildi nekavējoties

    AtbildētDzēst
  33. Es apprecējos ar savu skolas draugu, mums abiem ir divi kopīgi bērni. mēs dzīvojām labi tikai tad, kad viņa pamāte ieradās pie mums ciemos. pēc nedēļas, kad viņa aizgāja, mans vīrs sāka izturēties pret mani smieklīgi. Es biju šokēts un pārsteigts, jo es nekad nezināju, ko es izdarīju nepareizi. viņš man teica, ka pārtrauks mūsu laulību un ņems līdzi arī bērnus. jo es zināju, ka mans vīrs nav tāds vīrietis ar sliktu sirdi, man vienkārši vajadzēja laikus meklēt risinājumu. tā es saskāros, DR VELS redzēja daudz labu liecību par viņu. tāpēc es sazinājos ar viņu un izstāstīju visu, kas ar mani notiek. DR VELS man teica, ka viņš sagatavos man burvestību, un viņš lūdza man paņemt dažas preces, par kurām es samaksāju. pēc tam, kad viņš mani apburja, viņš izrādījās, ka aiz visa, kas notiek mūsu laulībā, stāv mans vīrs pamāte. viņa izdarīja burvestību pārāk atdalīja es un manu vīru, manam vīram pamātei tagad ir kauns. viss, pateicoties DR WALE, kurš ieradās īstajā laikā, lai palīdzētu man izkļūt no šīs nekārtības. DR VELS ir gudrs cilvēks. arī jūs varat sazināties ar viņu, un viņš atgriezīs jūsu laimi. WhatsApp/Viber +2347054019402 VAI drwalespellhome@gmail.com

    AtbildētDzēst