otrdiena, 2015. gada 24. februāris

10 Iemesli kapēc nāk uz fotokursiem nevis mācīties fotogrāfēšanu pašmācības ceļā.


1. Tu nezini to, ko Tu īsti nezini. Ejot uz nodarbībām visu informāciju ir sagatavojis profesionāls fotogrāfs ar vairāku gadu pieredzi. Mācoties pašmācībā jāpaiet vairākiem gadiem, lai Tu iegūtu līdzīgas zināšanas, ko šeit iegūsti dažās nodarbībās.

2. Prokrastenācija. Ja var darīt vai nedarīt, mēs izvēlamies nedarīt. Nākot regulāri uz fotokursiem, Tu ieslēdz sistēmu kurā nevar vairs nedarīt. Tomēr ja Tu izvēlies mācīties pašmācības ceļā, tad vienmēr svarīgo darba un mācību apjomu var atlikt uz vēlāku laiku. Izniekojot laiku Youtubē, facebookā, jaunākā Ugunsgrēka sērijā utt.

3. Nekas tā nemotivē, kā priekšapmaksa. Bezmaksas izglītība ir lieliska lieta, bet tā ir laika tērēšana tiem cilvēkiem kuriem tā nav vajadzīga. Ja Tu maksā naudu, tātad Tavi mērķi ir nopietni un jāiet ir līdz galam.
http://www.sulcs.lv/lv/fotokursi/

4. Zaļš gurķis marinētu gurķu burkā. Sabiedrībai ir liela nozīme. Nākot uz kursiem Tu būsi kā zaļš gurķis kuru ieliek pie citiem marinētiem gurķiem burkā. Ar laiku Tu arī samarinēsies un kļūsi tāds pats kā pārējie. Priekš tiem kuri nesaprata, svaigs gurķis esi tu. Burka ir fotostudija, marinētie gurķi ir fotogrāfi un studenti ar zināšanām. Marināde ir zināšanas un praktiski darbi.

5. Cheat kodi un shortcati. Nemācies no savām kļūdām, bet no citu. Ja visi lidotāji mācītos tikai no savām kļūdām, tad mums būtu ļoti maz lidotāju. Fotokursos pieredzējis pasniedzējs dalās ar vairākos gados uzkrātu pieredzi un biežāk pieļautajām kļūdām. Kursu laikā, var iegūt lielu pieredzi, ļoti ātri.

6. Papildus ieraksts savā CV vai biogrāfijā. Tu savu CV varēsi papildināt ar lielisku ierakstu kurš var kļūt izšķiroš meklējot nākošo nodarbošanos. Kā arī Ronalda Šulca fotostudija ir ļoti atpazīstama un ļoti daudz cilvēku šeit jau ir fotogrāfējušies, takā noteikti Tev būs par ko parunāt.
http://www.sulcs.lv/lv/fotokursi/

7. Izglītība vienmēr atmaksājas un to Tev neviens nevar atņemt. Man personīgi pilnīgi visa nauda kuru esmu iegūldījis izglītībā ir pilnībā atmaksājusies. Var pazaudēt naudu, var sabojāties instrumenti, bet zināšanas nekur nepazūd.

8. Pašmācībā var apgūt lietas nepareizi. Daudz labāk ir uzreiz sākt mācīties lietas pareizi darīt profesionāla fotogrāfa klātbūtnē, kurš netikai var paskaidrot kļūdu, bet arī izskaidrot kapēc tieši tā nevajag darīt.

9. Apmācības notiek Tavā dzimtajā valodā. Mēs fotokursos runājam latviski. Ja Tev nav problēmu brīvi lasīt vai klausīties zinātniskā svešvalodā un orientēties visos terminos, tad pašmācība un internets paver plašas iespējas apgūt lietas no dažādām pasaules valstīm. Bet neviena audiogrāmata un video klips nevarēs atbildēt tieši uz Tavu jautājumu, vienīgajā valsts valodā – latviešu valodā.

10.  Ir veselīgi iepazīties ar citiem līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Iegūsti jaunus draugus, kontaktus, nākotnes biznesa iespējas u.c. Mājās sēdēt ir garlaicīgi un nav stilīgi.

Autors: Ronalds Šulcs Feb2015, Rīga

Pārlasot šo visu, ja vēlaties pieteikties fotokursiem, tad zvaniet tel. 22081700
http://www.sulcs.lv/lv/fotokursi/

8 komentāri:

  1. Sveiki,
    Tas ir, lai informētu plašu sabiedrību, ka misis Henrietta Fernando, cienījama
    privātu aizdevumu aizdevējs ir atvērusi finanšu iespēju visiem, kam vajadzīga nekādu finansiālu palīdzību. Vai jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu, lai notīrītu savu parādu vai jums ir nepieciešama kapitāla aizdevumu, lai uzlabotu savu biznesu? Vai jums ir pagriezts pa bankām un citām finanšu iestādēm? Redzēt ne tālāk, jo mēs esam šeit, lai visiem jūsu finanšu problēmas. Mēs dodam aizdevumus ar procentu likmi 2%, cilvēkiem, uzņēmumiem un sabiedrību, kas skaidrā un saprotamā veidā, noteikumus un nosacījumus.

    Rakstiet mums uz: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)

    AtbildētDzēst
  2. Sveiki, es esmu āķi, kas šobrīd dzīvo Dubajā. Šobrīd esmu atraitne ar četriem bērniem, un man bija iestrēdzis finanšu stāvoklis 2015. gada maijā, un man vajadzēja refinansēt un maksāt rēķinus. Es mēģināju meklēt aizdevumus no dažādām aizdevumu firmām, gan privātām, gan korporatīvām, bet nekad neesmu veiksmīgs, un lielākā daļa banku samazināja manu kredītu. Bet, tā kā Dievam tas būtu, es iepazīstināju ar Dieva sievieti ar privātā aizdevuma aizdevēju, kurš devis manu aizdevumu 850 000 ASV dolāru apmērā, un šodien esmu uzņēmuma īpašnieks, un mani bērni šobrīd labi darbojas, ja jums ir jāsazinās ar jebkuru uzņēmumu lūdzu, sazinieties ar Julie Jones kundzi pa e-pastu @ (juliejonesloancompany@yahoo.com). Piezīme: Šī lapa ir tulkoja mašīntulkošanas programmatūru, klikšķiniet šeit, lai iegūtu angļu valodas versiju. viņa nezina, ka es to daru, bet tagad esmu tik laimīga, ka es nolēmu ļaut cilvēkiem vairāk uzzināt par viņu un arī es vēlos, lai Dievs viņu svētī vairāk. Jūs varat sazināties ar viņu pa viņu pa pastu. juliejonesloancompany@yahoo.com vai caur whatsAPP (+234 808 604 3817)

    AtbildētDzēst
  3. Sveiki,
       Vai esat ieinteresēts saņemt aizdevumu? Mēs piedāvājam aizdevumus, sākot no personīgiem līdz rūpnieciskiem aizdevumiem, ieinteresētajām personām un uzņēmumiem, kuri meklē finansiālu palīdzību vai izaugsmi. Mūsu klientiem piedāvājam lielu un mazu aizdevumu summu. Mēs piedāvājam arī ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumu ar uzticamu garantiju. Mūsu kredīta procentu likmes ir ļoti zemas un pieejamas ar apgrozāmu ilgumu. Mēs piedāvājam mūsu aizdevumus saviem klientiem USD ($), GBP (?) Vai Euro (?) Un šādās kategorijās.
    Auto aizdevumi
    Hipotekārie aizdevumi
    Biznesa aizdevumi
    Personas aizdevumi
    Nekustamā īpašuma aizdevums.
    Es gaidu jūsu atbildi šodien. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar: collinsmark640@gmail.com

    AtbildētDzēst
  4. OLÁ


    Se você é um negócio / mulher ou um funcionário do governo, e você quer ser financeiramente independente e crescer o seu negócio esta é sua chance, nós fornecemos todos os tipos de empréstimos a longo e curto prazo, nosso processo é muito simples e fácil todos podem aplicar , você não deve continuar a ser uma responsabilidade financeira para ninguém, hoje você pode decidir ter a sua própria liberdade financeira e uma vida melhor para si e sua família, estamos muito dispostos a dar-lhe um empréstimo de sua escolha, independentemente de a quantidade que você precisa, nós iremos fornecer para você. Não fique sentado assistindo a outras pessoas fazendo progresso financeiro, se você quiser que um empréstimo seja adicionado ao seu capital ou comece seu próprio negócio, esta é sua chance de nos contatar hoje.



    Empresa: CREDIT FINANCIAL GROUP
    E-mail: (creditfinancialgroup01@gmail.com)
    Whatsapp: +447480724786
    O BBM CONVIDA: {DDA46523}

    AtbildētDzēst
  5. Laba diena,

    Mēs vēlamies jūs informēt par mūsu finanšu aizdevumu kompāniju, kas piedāvā aizdevumus privātpersonām, uzņēmumiem un organizācijām.

    Mēs izsniedzam aizdevumus ar 3% procentu likmi uz 1 līdz 10 gadiem, un mūsu aizdevumu apjoms svārstās no 10 000,00 līdz 10 000 000,00.

    Mēs ceram sadarboties ar jums, lai garantētu vieglus un drošus darījumus.

    Paldies, ka veltījāt laiku mūsu komentāra lasīšanai, mēs gaidām laipnu atbildi pa e-pastu: nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com

    AtbildētDzēst
  6. KREDĪTU AIZDEVUMI INC.


    Vai jūs esat izvēlējies, kur saņemt aizdevumus, bankas ir atteikušās un tagad esat satraukts par to, kur saņemt aizdevumu. LENDINGTREE piešķirs jums paredzēto aizdevumu. sazinieties ar mums pa e-pastu lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Aizdevums, lai viegli atmaksātu parādu?
    Aizdevums tāda biznesa uzsākšanai, kuru vēlaties veikt?
    Aizdevums izglītības vajadzībām?
    Aizdevums dzīvokļa iegādei?
    Aizdevums šīs sapņu automašīnas iegādei?

    Vairs nemeklējiet, aizdevumu izsniegšana kokiem INC piedāvā aizdevumus
    Nav slēptu maksājumu no 1 000 līdz 20 000 000 EUR / USD / POUNDS
    Ar ļoti zemu 3% procentu likmi
    Mēs esam izveidojuši kreditēšanas un
    finansiāla palīdzība klientiem visā pasaulē.

    Mēs cenšamies saglabāt savu izcilības līmeni Mēs
    piedāvāt mūsu pakalpojumus jebkurā diennakts laikā.
    Mēs piešķiram aizdevumu tiem, kam nepieciešama finansiāla palīdzība no 1 līdz
    20 gadi

    Mūsu pakalpojumi ietver arī

    . reāls finansējums
    . nekustamā īpašuma investors
    . celtniecības aizdevumi
    . uzņēmējdarbības uzsākšanas aizdevumi
    . mājokļa aizdevumi
    . Patēriņa kredīts,
    . FHA aizdevumi
    . personīgie aizdevumi
    . auto aizdevumi
    utt. Ja jums nepieciešams aizdevums vai finansiāla palīdzība, sazinieties ar mums pa tālr

    e-pasts: lendingtreegroupinc@gmail.com

    e-pasts: lending-tree@outlook.com

    WhatsApp: +1(213)419-2419

    Silta doma

    AtbildētDzēst
  7. Sveicināti un sveicināti Spotcap globālo aizdevumu pakalpojumos. Mans vārds ir Klaudija Kleina, es esmu aizdevējs un arī aizdevumu konsultants.

    Vai jums ir nepieciešams finanšu atbalsts? vai jums ir nepieciešams aizdevums dažādiem mērķiem? ja jūsu atbilde ir apstiprinoša, es ieteiktu jums sazināties ar manu firmu, izmantojot | spotcapglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu vietnē WhatsApp: +4915758108767 | un jūsu kontā ir aizdevums 24 stundu laikā, jo mēs piedāvājam izcilus aizdevuma pakalpojumus visā pasaulē.

    Mēs piedāvājam visa veida aizdevumu pakalpojumus (individuālais aizdevums, biznesa aizdevums un daudzi citi), mēs piedāvājam gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumus, kā arī jūs varat aizņemties līdz 15 miljoniem eiro. Mans uzņēmums palīdzēs sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevuma produktu klāstu.

    Mēs zinām, ka likumīga aizdevuma saņemšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Personām, kurām ir finansiālas problēmas un kurām ir nepieciešams risinājums, daudziem cilvēkiem ir tik grūti iegūt kapitāla aizdevumu no savām vietējām bankām vai citām finanšu institūcijām augsto interešu dēļ. likme, nepietiekams nodrošinājums, parāda un ienākumu attiecība, zems kredītreitings vai kādi citi iemesli

    Vairs nav gaidīšanas laika vai stresaino bankas apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams visu diennakti - jūs varat saņemt aizdevumu un veikt darījumus jebkurā vietā un vietā, kur jums tas nepieciešams

    Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevuma pakalpojumus. Jautājumiem / jautājumiem? - Nosūtīt e-pastu uz | spotcapglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu vietnē WhatsApp: +4915758108767 | & Saņemiet atbildi vienā mirklī.

    Jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem nav jāzina, ka jums ir maz naudas, vienkārši rakstiet mums un jūs saņemsit aizdevumu.

    Jūsu finansiālā brīvība ir jūsu rokās!

    AtbildētDzēst
  8. Esmu šodien laimīgs, paldies Lapo Micro Finance par man piešķirto aizdevumu. Mēģinot saņemt aizdevumu, es tiku vairākas reizes maldināts, līdz sastapos ar Lapo Micro Finance, kas man izsniedza aizdevumu 23 000 USD vērtībā, lai rūpētos par slimo bērnu. Ja jums šodien nepieciešams īsts aizdevējs, sazinieties ar Lapo .Sazinieties ar e-pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst